Bekijk wat er te doen is op NYMA
Dé plek voor een geweldige tijd!

Op ons terrein vinden tal van boeiende activiteiten en evenementen plaats, die je niet wilt missen. Van bruisende festivals en culinaire hoogstandjes in de horeca, tot gezellige markten, inspirerende workshops en talrijke sportgelegenheden. Er is altijd wel iets te beleven op het NYMA-terrein. Ervaar de vele mogelijkheden die NYMA te bieden heeft en plan je bezoek aan deze unieke plek in Nijmegen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen! 

 

19 september

Architectuur van afval & 25 jaar ACN

20:00 - 22:00

In 2020 overtrof het gewicht van alle dingen die door mensen zijn gemaakt, van bakstenen tot paperclips, het gewicht van alle levende organismen op aarde samen. De bouwsector draagt behoorlijk bij aan deze massa, met veel uitstoot van stikstof en CO2 en een enorme hoeveelheid afval als gevolg. De transitie naar een circulaire economie is een belangrijke stap in het verminderen van deze afvalberg......

04 oktober

RONDLEIDING URBAN REWILDING

15:00 - 16:30

Verzamelen om 14:50 voor ingang Noord van de Vasim. Aanmelden is niet nodig. Toegang = gratis.

04 / 05 november

STRONGMAN BATTLES – HERFT EDITIE

Het is weer tijd voor de…Strongman Battles! Kom jij deze herfst editie op 4-5 november kijken naar de sterkste mannen en vrouwen op het NYMA-terrein?

24 / 25 november

HERFSTDRIFT FESTIVAL

14:00 – 00:00

Wanneer de bladeren het beton raken, dompelen we het NYMA-terrein onder in een dampende zee van kleur, kunst en genre-overstijgende toekomstmuziek.

10 december

NYMA MAKERSMARKT – IN KERSTSFEER

11:00 – 17:00

NYMA Makersmarkt is Nijmeegs meest originele etalage, met ambacht en design van toffe makers uit de regio! Van keramiek tot multimedia, houtbewerking tot mode, van interieur tot grafisch ontwerp. Kom struinen en shoppen, zie makers aan het werk en ga zelf aan de slag met leuke (kinder)workshops. Maak het mee op 10 december 2023.

Plannen om iets te organiseren?

Het NYMA-terrein kent vele mogelijkheden

Contact / Informatie

Wil je iets weten of kwijt aan NYMA? Of in gesprek over ondernemen of een evenement organiseren? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Postadres

Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen

Bezoekadres

Winselingseweg 41
6541 AH Nijmegen

Contact

info@nymanijmegen.nl