Honderden ondernemers zijn gevestigd op het NYMA-terrein

Ondernemers

Op het vernieuwde NYMA-terrein zitten straks honderden ondernemers gevestigd, die een breed scala aan activiteiten en diensten aanbieden. De diversiteit van het aanbod zorgt voor een unieke sfeer op het terrein.

Binnenkort vind je hier meer informatie van alle ondernemers van A tot Z. Voor nu nog even een opsomming met links om te laten zien wie er al allemaal gevestigd zijn. Bezoek de websites van jou favorieten en volg ze via socials als ze die hebben, dat wordt erg gewaardeerd.

Zelf ondernemen op het NYMA-terrein

Als je wilt ondernemen op NYMA is nog steeds veel mogelijk. Hoewel het gebied nu flink is gevuld, zijn er nog steeds mooie plekken op het terrein waar je je kunt vestigen. Als huurder of als eigenaar.

 

Huren of kopen

Op NYMA kun je verschillende panden en ruimtes huren of kopen. Als individuele ondernemer of samen met anderen. Nieuwsgierig? De huurprijzen van ruimtes variëren doorgaans tussen de €75 en €225 per vierkante meter. Lees het ontwikkelplan.  

Wil je de mogelijkheden verder verkennen in een gesprek? Neem dan contact met ons op.

 

Contact / Informatie

Wil je iets weten of kwijt aan NYMA? Of in gesprek over ondernemen of een evenement organiseren? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Postadres

Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen

Bezoekadres

Winselingseweg 41
6541 AH Nijmegen

Contact

info@nymanijmegen.nl