Er zijn verschillende locaties

En vele mogelijkheden

Organiseren op NYMA

Op zoek naar een unieke locatie voor je evenement? Dan zit je bij NYMA goed. Het evenemententerrein van NYMA ligt pal aan de Waal, heeft een industri├źle sfeer en een intieme setting. Ook in en om het markante Vasim gebouw zijn evenementen mogelijk. Met de binnenstad op een steenworp afstand is NYMA het ideale decor voor uiteenlopende evenementen.

Verschillende delen van het NYMA-terrein zijn te huur. Goed om te weten: niet elk gedeelte van het terrein is overal geschikt voor (bijvoorbeeld voor plaatsing van tenten).

Interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of dien meteen een aanvraag in.

Organiseren in de Vasim

Ook VasimEvents biedt volop mogelijkheden voor evenementen. De locatie heeft een vrije vloeroppervlak van 1500m2, verdeeld over twee etages. De twee zalen kunnen zowel los als gecombineerd ingezet worden voor congressen, beurzen, (bedrijfs)feesten en zakelijke events. Door de bijzondere bouw van het pand is het hoogste punt in de grote hal 12 meter hoog, dit geeft een prachtig weids en groots gevoel. Wil je een evenement organiseren bij VasimEvents?

Wil je een evenement organiseren bij NYMA? Mail ons je plan! Dan laten we zo snel mogelijk weten of het kan. Is dat het geval, dan kun je daarna zelf een evenementenvergunning bij de gemeente Nijmegen aanvragen.

Evenement aanvragen

Stuur een mail met je aanvraag naar info@nymanijmegen.nl en vermeld daarin de volgende informatie:

  • Omschrijf de hoofdactiviteit van het evenement.
  • Op welke datum wil je het evenement organiseren? Wat zijn de openingstijden?
  • Voeg referenties toe van eerdere edities / activiteiten.
  • Op welke manier levert het evenement een bijdrage aan de uitstraling van NYMA en wat zorgt voor extra aantrekkingskracht?
  • Op welke manier is het evenement onderscheidend?
  • Hoeveel bezoekers verwacht je en wat is het bezoekersprofiel?
  • Hoe richt je het evenement in? Voeg een plattegrond toe.

Na ontvangst van je bericht krijg je van ons een:

  • Ontvangstbevestiging
  • Een eerste beoordeling van jouw plan. Contactgegevens voor meer informatie.

NYMA De plek voor pioniers

De agenda wordt steeds weer bijgewerkt, al organiseren er ook vele ondernemers leuke events, meetings en workshops welke niet hier getoond worden. Hou dus jouw favoriete ondernemer ook in de gaten.

Contact / Informatie

Wil je iets weten of kwijt aan NYMA? Of in gesprek over ondernemen of een evenement organiseren? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Postadres

Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen

Bezoekadres

Winselingseweg 41
6541 AH Nijmegen

Contact

info@nymanijmegen.nl